Logosmall

Hangstoelstandaarden - Gratis verzending!

Bestel veilig en snel je hangstoelstandaard bij Hangstoel.nl. Ruim assortiment standaarden voor hangstoelen. Vandaag besteld, morgen in huis!
Sorteer op:

Heb je een heerlijke hangstoel gezien maar kun je geen geschikte plek vinden om hem op te hangen? Wil je je hangplek kunnen verplaatsen, zonder steeds een nieuw ophangpunt te hoeven zoeken of boren? Wil je zeker zijn van een veilige en stabiele ophanging en houd je niet van klussen? In al deze gevallen biedt een hangstoelstandaard uitkomst.

Veilig hangen in een verplaatsbare hangstoelstandaard

Een hangstoel kun je op verschillende manieren bevestigen. Sommige geluksvogels beschikken over een grote boom in de tuin, met een stevige tak waar je onder kan hangen. Anderen kiezen ervoor om hun hangstoel vast te maken door gaten te boren in het plafond. Heb je niet deze mogelijkheid, wees dan niet getreurd. Met een hangstoelstandaard kan je altijd veilig en fijn hangen. De hangstoel kan vrij bewegen in het frame met verstelbare hoogte en hangt gegarandeerd stabiel. En je hoeft niet te kiezen voor één hangplek, want je kunt de standaard steeds weer ergens anders neerzetten. Heb je het te warm, dan schuif je naar de schaduw. Loopt de zomer ten einde? Zet je standaard dan lekker binnen en je kunt het hele jaar van je hangplek genieten!

Verschillende standaards

Er passen verschillende standaards bij de verschillende soorten hangstoelen. Dat heeft vooral te maken met het feit of het een eenpersoons of tweepersoons hangstoel betreft. Wil je zeker zijn van een goede combinatie, kijk dan eens onder onder onze sets van hangstoel met standaard. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende modellen frames van gepoedercoat metaal of geïmpregneerd hout. Elk model zijn eigen voordelen, zoals extra bewegingsvrijheid, stabiliteit of ruimtebesparing. Daarnaast is het kiezen van een hangstoelstandaard een kwestie van smaak en budget, en daar is binnen ons assortiment gelukkig voldoende mogelijk.

Hangstoelstandaard in elkaar zetten

Iedere hangstoelstandaard wordt in losse onderdelen, in een compacte doos met duidelijk instructieboekje geleverd. In principe zijn ze snel en meestal zonder gereedschap in elkaar te zetten. Na de montage kun je de zithoogte naar wens afstellen. Wil je de standaard veilig opbergen, aan iemand anders geven of meeverhuizen? Dan haal je hem eenvoudig weer uit elkaar. Met een minimum aan inspanning creëer je de mooiste en meest veilige ophanging voor je hangstoel.