Logosmall

Hangstoelset 'Palmera' Marine

€ 149,95 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Amazonas

Deze hangstoelset neemt weinig ruimte in beslag doordat het standaard vastgemaakt wordt aan de muur. Ook zorgt dit voor een echte eye-catcher in uw huis. Daarnaast is hij natuurlijk uitermate geschikt voor een balkon of terras. 

Op voorraad

Informatie

Hoogwaardig katoen

De hangstoel is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen. De katoen is afkomstig vanuit Colombia, daar waar de hangmat een enorm populair meubelstuk is. 

Goed voor de ontwikkeling

Goed nieuws voor de ouders: door het wiegen van de hangstoel komen drukke kinderen wat tot rust. Een leuk bij-effect is dat wiegen het balans van een kind verbeterd. En hierom worden hangmatten/stoelen soms ook toegepast bij therapie voor kinderen.

Hangstoel wassen

Deze hangstoel kan je wassen op 30 graden met een programma voor fijne was. Laat de hangstoel in de lucht drogen. Doe de hangmat dus niet in de wasdroger.

Reinig de hangstoel twee keer per jaar. Als de hangstoel weer helemaal is opgedroogd, kan de hangstoel worden opgeborgen.

Stevigheid

De hangstoel is 130 cm breed en heeft een lengte van 160 cm. Daarmee is hij één van de grotere in het assortiment. De viervoudig gestikte uiteinden en het extra dik geweven doek zorgen ervoor dat de hangstoel erg stevig is. 

Materiaal standaard

Hangstoelstandaard 'Palmera' is gemaakt van weerbestendig staal en is daarom ook geschikt om buiten te gebruiken. Het staal is poeder-gecoat zodat het standaard extra lang goed en mooi blijft. 

Hoe te gebruiken

Het standaard kan door middel van bijgeleverde bouten worden vast gemaakt aan de wand. De ketting zorgt ervoor dat het standaard ruimte heeft om naar voren te bewegen. Hieronder kan dan de hangstoel geplaatst worden. 

De hangstoelstandaard is ideaal om ruimte te besparen en kan dus goed geplaatst worden op terrassen, balkons en/of woonkamers. 

Breedte: 100 cm
Hoogte: 225-250 cm
Gewicht: 13,5 kg
Belastbaarheid: max. 120 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.