Logosmall

Hangstoelset 'Omega' Grenadine

€ 235,00 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Amazonas

Deze combinatie van Omega hangstoelstandaard met de Grenadine hangstoel is een echte topper. De robuuste standaard met de kleurrijke Grenadine hangstoel maakt samen een mooie set!

Backorder

Informatie

Materiaal

Het standaard is gemaakt van gepoedercoated staal. Dit zorgt ervoor dat u extra lang van uw hangstoelstandaard genieten kan! Daarnaast is het standaard enorm makkelijk in en uit elkaar te halen. U kan hem dus opbergen wanneer u wilt en ergens anders opbouwen. 

Hoogwaardig katoen

De hangstoel is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen. De katoen is afkomstig vanuit Colombia, daar waar de hangmat een enorm populair meubelstuk is. 

Goed voor de ontwikkeling

Goed nieuws voor de ouders: door het wiegen van de hangstoel komen drukke kinderen wat tot rust. Een leuk bij-effect is dat wiegen het balans van een kind verbeterd. En hierom worden hangmatten/stoelen soms ook toegepast bij therapie voor kinderen.

Hangstoel wassen

Deze hangstoel kan je wassen op 30 graden met een programma voor fijne was. Laat de hangstoel in de lucht drogen. Doe de hangmat dus niet in de wasdroger.

Reinig de hangstoel twee keer per jaar. Als de hangstoel weer helemaal is opgedroogd, kan de hangstoel worden opgeborgen.

Stevigheid

De hangstoel is 130 cm breed en heeft een lengte van 160 cm. Daarmee is hij één van de grotere in het assortiment. De viervoudig gestikte uiteinden en het extra dik geweven doek zorgen ervoor dat de hangstoel erg stevig is. 

Draagkracht: 150 kg
Formaat: 135 x 182 x 111 cm
Gewicht: 22 kg

Maat: 200 x 140 cm
Materiaal: 100% katoen
Stokbreedte: 140cm
Gewicht: 3,5 kg
Belastbaarheid: max. 200 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.