Logosmall

Hangstoelset 'Luna' Marine

€ 199,00 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Amazonas

Vrijstaand hangstoel frame met hangstoel! Deze set is zeer eenvoudig in elkaar te zetten zonder het gebruik van gereedschap. Het standaard is weer bestendig en kan dus buiten blijven staan bij een regenbuitje!

Op voorraad

Informatie

Hoogwaardig katoen

De hangstoel is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen. De katoen is afkomstig vanuit Colombia, daar waar de hangmat een enorm populair meubelstuk is. 

Hangstoel wassen

Deze hangstoel kan je wassen op 30 graden met een programma voor fijne was. Laat de hangstoel in de lucht drogen. Doe de hangmat dus niet in de wasdroger.

Reinig de hangstoel twee keer per jaar. Als de hangstoel weer helemaal is opgedroogd, kan de hangstoel worden opgeborgen.

Hangstoelstandaard 'Luna'

Het klik systeem van de hangstoelstandaard zorgt ervoor dat hij heel eenvoudig in elkaar te zetten is. Er komt dan ook geen gereedschap aan te pas. Een ander voordeel hiervan is dat hij ook eenvoudig uit elkaar is te halen en goed op te bergen valt. 

Poeder-coating

De standaard is voorzien van een hoge kwaliteit poeder-coating. Deze coating zorgt ervoor dat de hangstoelstandaard bestand is tegen de verschillende weertypes. Hij is dus beschermd tegen zowel regenbuien als UV-licht. 

Goed voor de ontwikkeling

Goed nieuws voor de ouders: door het wiegen van de hangstoel komen drukke kinderen wat tot rust. Een leuk bij-effect is dat wiegen het balans van een kind verbeterd. En hierom worden hangmatten/stoelen soms ook toegepast bij therapie voor kinderen.

Oppervlakte: 120 x 145 cm
Hoogte: 200 - 240 cm
Gewicht: 24 kg
Belastbaarheid: max. 120 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.