Logosmall

Hangstoelset 'Atlas' Black

€ 379,00 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Amazonas

Een complete hangstoelset zo in huis! Als u vandaag deze fantastische set van sierlijk standaard met de mooie hangstoel besteld kunt u er morgen al van genieten. 

Backorder

Informatie

Hoogwaardig katoen

De hangstoel is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen. De katoen is afkomstig vanuit Colombia, daar waar de hangmat een enorm populair meubelstuk is. 

Goed voor de ontwikkeling

Goed nieuws voor de ouders: door het wiegen van de hangstoel komen drukke kinderen wat tot rust. Een leuk bij-effect is dat wiegen het balans van een kind verbeterd. En hierom worden hangmatten/stoelen soms ook toegepast bij therapie voor kinderen.

Hangstoel wassen

Deze hangstoel kan je wassen op 30 graden met een programma voor fijne was. Laat de hangstoel in de lucht drogen. Doe de hangmat dus niet in de wasdroger.

Reinig de hangstoel twee keer per jaar. Als de hangstoel weer helemaal is opgedroogd, kan de hangstoel worden opgeborgen.

Stevigheid

De hangstoel is 130 cm breed en heeft een lengte van 160 cm. Daarmee is hij één van de grotere in het assortiment. De viervoudig gestikte uiteinden en het extra dik geweven doek zorgen ervoor dat de hangstoel erg stevig is. 

Materiaal standaard

De hangstoelstandaard is ideaal voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Dit omdat de standaard gemaakt is van weerbestandig vurenhout en de metalen fittings zijn gegalvaniseerd om ze roestvrij te maken. 

Verplaatsbaar

De hangstoelstandaard zorgt ervoor dat je op welke plek u wenst kan genieten van de Globo Royal. Je bent niet gebonden aan één plek waardoor je maar een korte periode van bijvoorbeeld de zon kan genieten. 

Afmeting standaard: 147 x 234 x 139 cm
Gewicht standaard: 20,0 kg
Belastbaarheid standaard: max. 160 kg

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.