Logosmall

Hangstoel met standaard - Gratis verzending!

Bestel veilig en snel je hangstoelset bij Hangstoel.nl. We hebben alvast leuke hangstoelets voor je gemaakt. Vandaag besteld, morgen in huis!
Sorteer op:

Houd je van makkelijk en compleet? Dan kies je een hangstoel met standaard samen in één set. Dit totaalpakket geeft meteen een goede indruk van hoe je set er straks uit komt te zien in je eigen woonkamer, tuin of op het balkon!

Complete set van hangstoel en standaard

Deze sets hebben wij alvast voor je samengesteld, zodat je geen losse standaard bij je hangstoel hoeft uit te zoeken. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk. Bovendien kun je op de foto meteen zien hoe de combinatie eruit ziet. Zit je gewenste combinatie er niet bij of heb je al een hangstoel thuis, maar geen goede plek om hem op te hangen, dan kun je uiteraard zelf een losse standaard bij een eenpersoons of tweepersoons hangstoel uitzoeken en bestellen!

Hangstoel met standaard

Een hangstoel komt optimaal tot zijn recht in een standaard. De hangstoelen en standaards in deze sets zijn bovendien optimaal op elkaar afgestemd. De combinatie ziet er goed uit, je weet zeker dat je hangstoel precies goed in de standaard past en dat je in je hangstoel vrij kan schommelen, zonder een muur of paal te raken. En omdat deze standaards speciaal zijn ontworpen om een hangstoel met personen te dragen, hoef je nooit bang te zijn dat je ophangpunt het begeeft. In een hangstoel met standaard kun je je dus echt 100% ontspannen!

Voordelen van een standaard

Een hangstoelstandaard heeft meerdere voordelen. Naast een 100% veilige en comfortabele ophanging biedt een standaard ook een verplaatsbare hangplek. Dat geeft de mogelijkheid om in de zomer met de zon of schaduw mee te verhuizen. En is het buitenseizoen voorbij, dan verplaats je de standaard gewoon naar binnen. Het voordeel hier weer van is dat je geen gaten in muren of plafonds hoeft te boren. Dat is voor iedereen met pas gestucte wanden, een monumentaal plafond of twee linkerhanden goed nieuws! En ten slotte vinden veel mensen een hangstoel in een standaard er gewoon mooi uitzien. Van deze sets weet je dat in elk geval zeker!