Logosmall

Maak er een mooie hangplek van

Maak er een mooie hangplek van

Met een hangstoel heb je een meer dan comfortabele loungeplek te pakken die er van zichzelf al uniek uitziet. Door je hangplek verder in te richten en je hangstoel fraai aan te kleden, maak je er helemaal iets moois van dat past bij jouw smaak en stijl. Of je de hangstoel nu binnen of buiten gebruikt, zo maak je er een nog fijnere hangplek van! 

Warme hangplek voor de winter 

In de winter is het geen weer om buiten te gaan hangen. Bovendien maken het vocht, de kou en de wind je hangstoel er niet mooier op. Wanneer het buitenseizoen ten einde loopt en je geen afscheid wilt nemen van je hangstoel, is het tijd om je hangplek binnen in te richten. Om lekker te warm kunnen cocoonen zoek je het liefst een hangplek in de buurt van de verwarming. Heb je een hout- of gashaard, dan is dat helemaal een ideale plek om fijn in de vlammen te kijken. Zorg dat er bij je hangstoel een plekje is voor je spullen, zoals een kast of bijzettafeltje. Daarmee heb je je drankje, telefoon of boek altijd binnen handbereik. En als je van plan bent om te gaan lezen in je hangstoel, is het wel zo fijn om goede verlichting in de buurt te hebben. Heb je geen voetensteun aan je hangstoel, schuif dan ook een extra krukje bij om je voeten op te kunnen leggen. Met een warme plaid en een aantal zachte kussens maak je de hangstoel nog warmer en comfortabeler. Leg op de grond ook een lekker zacht kleedje voor je voeten. Met de keuze van bepaalde kleuren, dessins of stoffen kun je met kussens, plaids en een vloerkleed je hangplek helemaal in jouw woonstijl aankleden. 

 

Een luchtige hangplek voor warme zomers 

In de zomer is het heerlijk om te genieten van het warme weer, de tuin die volop in bloei staat en het af- en aanvliegen van vogels en vlinders. Met een hangstoel in de schaduw van een boom of onder een pergola of overkapping creëer je een koele en luchtige loungeplek tijdens hoge temperaturen. En wanneer de avond valt, kun je hier nog uren blijven zitten om na een plakkerige zomerdag van de koelere lucht en de prachtige sterrenhemel te genieten. Ook deze hangplek kun je nog comfortabeler maken door deze verder in te richten. Zo hoef je met een koelbox binnen handbereik niet steeds naar binnen om nieuw drinken te halen. Daarnaast zet je een krukje of bijzettafeltje, zoals een priktafeltje dat je gewoon even in de grond prikt, om je koude drankje op te zetten en je telefoon, boek of zonnebril op te bewaren. In de avond kun je er ook citronellakaarsen op zetten om vervelende muggen op afstand te houden. En als je hangstoel niet van een voetensteun is voorzien, kun je met een extra krukje je voeten in de lucht houden. Of zet een teiltje water op de grond voor een heerlijk verkoelend voetbad! Ten slotte, wanneer de zomer dan toch echt tot einde loopt en de temperatuur 's avonds verder daalt, kun je met een brandende vuurkorf en een warme deken in je hangstoel nog zo lang mogelijk van het buitenleven en je zomerse hangplek genieten.  

 

Hangstoel voor de zomer