Logosmall

Hippe kinder hangstoel met dierenprint

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle Blokzijl
  • Geplaatst in hangstoel, kinderen
Hippe kinder hangstoel met dierenprint

Heerlijk schommelen, spelen, zwieren en zwaaien. En dat in een zachte hangstoel met vrolijke dierenprint, inclusief staart! De Hangover Mini met zebra strepen of giraffe vlekken tovert gegarandeerd een lach op elk gezicht en is een geweldig cadeau voor je kleintje.

360 graden draaien in de Hangover hangstoel

De Hangover mini is de kleinste telg uit de zwierige Hangover familie. Deze hangstoelen zijn uniek vanwege hun constructie, waarbij de houten spreidstok in de lengte hangt in plaats van, zoals gewoonlijk, in de breedte. Daardoor is de Hangover hangstoel veel beweeglijker dan elke andere hangstoel. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op schommelen, swingen en wiegen, terwijl de stoel zelf stabiel blijft. Natuurlijk kun je ook prima in de Hangover chillen. De stoel kantelt met je mee naar achteren en dankzij het verstevigde zitgedeelte met kussen kun je rekenen op een perfecte ondersteuning van je rug.

 

Ideaal voor kinderen

Door de grote beweeglijkheid in combinatie met de stabiliteit van deze hangstoel, is de Hangover ideaal voor kinderen. Hierin kunnen ze naar hartelust zwaaien, rondjes draaien, schommelen en zwieren, zonder dat de stoel kan kantelen. De Hangover Mini heeft twee sterke koorden die vanaf de zitting naar boven lopen. Hier kunnen kinderen zich aan vasthouden bij het spelen en in- en uitstappen. De andere twee koorden bevinden zich boven het hoofd, zodat kinderen niet worden belemmerd in hun bewegingen. Hang de hangstoel niet te hoog, zodat je kleine goed met zijn voeten bij de grond kan en er kan veilig gespeeld worden!

 

 Heerlijk spelen in de kinderhangstoel Hangover mini

 

Hippe hangstoel met hoge aaibaarheidsfactor

Uiteraard is de mini uitvoering van de Hangover aantrekkelijk vormgegeven voor kinderen. De hangstoel met dierenprint heeft een staart aan de onderkant maken deze kinder hangstoel enorm knuffelbaar. De Hangover Giraffe combineert een print van giraffe vlekken met een gele binnenvoering; de zwart/wit gestreepte  Hangover Zebra heeft een groene binnenkant. Deze hippe hangstoelen kun je dan ook gerust in je woonkamer hangen!

 

De Hangover mini zorgt voor dolle pret en biedt na urenlang speelplezier een heerlijke plek om in uit te rusten. Dat maakt het tot de ideale hangplek voor coole kids van 3 tot 8 jaar!