Logosmall

Hangstoel mee op vakantie

Hangstoel mee op vakantie

De zomervakantie is niet ver weg meer en de vakantievoorpret is begonnen! Heb jij je inpaklijst al klaar liggen? Check dan of je hangstoel er ook op staat. Want met je hangstoel mee wordt je vakantie nog mooier en relaxter!

Het duurt niet lang meer voordat de zomervakantie aanbreekt. Bij veel mensen is de vakantievoorpret in elk geval al begonnen..! Heerlijk verheugen op twee weken op de camping in zonnig Frankrijk, Italië, Spanje of een ander mooi vakantieland. Of misschien blijf je lekker in Nederland en huur je een accommodatie op een mooi vakantiepark. Welke vakantieplannen je ook hebt, het is nu een mooi moment om alvast je inpaklijst door te nemen. Staat daar ook een hangstoel op? Zet hem er anders snel bij, want met je hangstoel mee wordt je vakantie nog mooier en relaxter!

 

Nog meer ontspannen in je hangstoel


Je hangstoel gebruik je thuis om te ontspannen na een lange dag. ‘s Ochtends drink je er je eerste kop koffie in, terwijl je langzaam wakker wordt. En ‘s avonds kom je er in de koelte en rust van de avond weer helemaal tot jezelf. Neem je hangstoel mee op vakantie en je kunt de hele dag door van je relaxte vanatiemodus genieten. In een warm land is er altijd wel een aantal bomen op de vakantieplek. Hang je hangstoel aan een stevige tak en geniet van de koele schaduw en het geritsel van de blaadjes boven je hoofd. Al wiegend kun je nog meer genieten van je fijne vakantieomgeving!

 

Meer comfort op vakantie

Of je nu in een caravan, camper, tent of vouwwagen gaat kamperen of een accommodatie boekt; wat betreft comfort moet je op vakantie altijd genoegen nemen met iets minder. Wil je toch een fijne plek hebben om te zitten, die niet wiebelt, zweterig is of hard aanvoelt? Dan is je hangstoel de ideale metgezel voor op vakantie. Je weet zeker dat je een plekje hebt om heerlijk te loungen, een boek te lezen of een dutje te doen. Is er geen (stevige) boom in de buurt? Neem dan ook een hangstoel standaard mee. Een metalen hangstoel standaard is in delen plat te vervoeren en past zelfs in de meest volgepakte auto. Eenmaal op de camping zet je hem zonder gereedschap in elkaar en kun je de standaard met je hangstoel neerzetten waar je maar wilt. In de zon, schaduw of zelfs binnen!

 

Hangstoel mee tijdens trips in de omgeving

Op vakantie wil je behalve relaxen natuurlijk ook de omgeving verkennen. Je zult dan ook zeker eens een wandel- of fietstocht gaan maken. Ook dan is het een goed idee om je hangstoel mee te nemen. Een lichtgewicht hangstoel in een handige draagtas kun zo je op de bagagedrager van je fiets binden of over je schouder meenemen tijdens het wandelen. Kom je op een prachtige plek of ben je gewoon toe aan een rustpauze, slinger dan je hangstoel om een sterke tak. Zo kun je genieten van het prachtige uitzicht of even rustig bijkomen met een flesje water en een snack.

 

hangstoel mee op vakantie

 

Of je hem nu meeneemt tijdens tripjes of lekker laat hangen bij de tent, camper, caravan of het vakantiehuisje; een hangstoel geeft je vakantie altijd een extra dimensie.  En het mooie is: al die herinneringen die je daarin maakt neem je ook weer mee naar huis. Zo beleef je al die mooie vakantiemomenten opnieuw zodra je thuis in je hangstoel gaat zitten!