Logosmall

Hangstoel in de horeca: haal meer uit je terras!

Hangstoel in de horeca: haal meer uit je terras!

Met een sfeervolle, verzorgde terrasinrichting kiezen gasten voor jouw terras en niet voor die van de concurrent. Met een hangstoel maak je het terras extra aantrekkelijk en comfortabel!

Voor de horeca breken weer goede tijden aan. De zon schijnt, mensen gaan er op uit en genieten van een hapje en een drankje op het terras. Of ze dat op jouw terras doen of die van de concurrent, is mede afhankelijk van de terrasinrichting. Met een hangstoel maak je jouw terras extra aantrekkelijk en sfeervol!

 

Hangstoel in de horeca

 

 

Een sfeervolle terrasinrichting

Het beeld is bekend: op een zonnige dag lopen de mensen langzaam de terrassen langs, druk overleggend waar ze zullen gaan zitten. Deze beslissing is van meerdere factoren afhankelijk. Zo speelt de ligging een belangrijke rol. Is er een lekker zonnetje of juist koele schaduw op het terras, zit je uit de wind of geniet je juist van een koel briesje en hoe is het uitzicht? Ook wordt gekeken naar de menukaart en de drukte op het terras. Maar bovenal wordt het terras gekozen op basis van aantrekkelijkheid. Oftewel: ziet het terras er verzorgd en gezellig uit? Hierbij komt de terrasinrichting om de hoek kijken. Door te zorgen voor een sfeervolle, unieke terrasinrichting zullen gasten jouw terras verkiezen boven die van de concurrent, blijven ze er langer zitten én zijn ze geneigd de volgende keer weer voor jouw terras te kiezen. Bovendien geldt het terras als visitekaartje voor het hele bedrijf. Bij een goed verzorgd terras gaat de gast ervan uit dat ook de binnenkant in orde is, en dat zorgt over de hele linie en in elk seizoen voor meer klandizie!

 

Terras met ‘stopping power’

Een terrasinrichting bestaat uit verschillende elementen. Stoelen en tafels, zonwering (parasollen en luifel), windschermen en loungemeubilair zijn hierbij de belangrijkste. Met stijlvolle accessoires en sfeervolle planten kleed je het terras verder aan. Wat betreft de tafels en stoelen verwachten klanten stabiliteit en comfort: geen wiebelige tafels of goedkope plastic stoelen. Aan de andere kant mag Horeca meubilair mag niet te veel plaats innemen. Iedere vierkante meter op het terras is immers kostbaar! Het loungemeubilair is de blikvanger van het terras. Hiermee kun je het terras van ‘stopping power’ voorzien. Richt daarom een goed zichtbare plek in met loungebanken en hangstoelen. Hangstoelen op het terras zijn origineel, speels en opvallend. Ze geven elk terras een unieke, relaxte look. En minstens zo belangrijk: ze zitten heerlijk!

 

Hangstoel als blikvanger op het terras

Kies je voor een hangstoel op het terras, bedenk dan eerst waar je deze kan bevestigen. Misschien heb je een stevige overkapping tot je beschikking. Anders biedt een standaard uitkomst. Een hangstoel standaard zorgt voor een 100% veilige en comfortabele ophanging. Bovendien wordt de hangplek hiermee makkelijk verplaatsbaar en kun je hem eenvoudig met de zon of schaduw meeverhuizen. En is het terrasseizoen voorbij, dan verplaats je de standaard gewoon naar binnen. Welke hangstoel je kiest, is afhankelijk van je huisstijl. Zo staat een ronde, houten hangstoel met luxe kussens prachtig bij een eigentijdse inrichting. Een hangstoel met vrolijke, Caribische kleuren past weer perfect op het terras van een strandtent. In elk geval trekt een hangstoel gelijk de aandacht en maakt je terras extra aantrekkelijk, gezellig en comfortabel voor je gasten!

 

Hangstoel in de horeca