Logosmall

Breng sfeer in huis met een hangstoel

Breng sfeer in huis met een hangstoel

De laatste nazomerdagen zijn bijna voorbij en het wordt alweer vroeg donker. Heb jij ook je terras al aangeveegd en de tuinmeubels opgeruimd? Dan is het tijd om het binnen extra gezellig te maken! Met een hangstoel breng je instant sfeer in huis.

Het binnenseizoen is aangebroken

Hoewel het moeilijk is afscheid nemen van de zomer en de tuindeur definitief dicht te trekken, is het toch ook wel weer gezellig om in huis te kruipen. Als het buiten waait en regent, trek jij fijn de gordijnen dicht. Bij het gezellige licht van schemerlampjes en kaarsen nestel jij je met een warm dekentje op de bank. Nieuw boek, telefoon of Netflix erbij en cocoonen maar! Ook kun je in het najaar weer lekker los in de keuken zonder dat het zweet op je voorhoofd staat en maak je de heerlijkste baksels en soepen. Of wat dacht je van leuke gezinsactiviteiten zoals een spelletje doen, samen een film kijken, knutselen met gevonden schatten uit het bos of een pompoen bewerken? Herfst is zo gek nog niet!

 

Cocoonen in stijl

Natuurlijk wil jij je wel kunnen terugtrekken in een sfeervolle omgeving. Een voorwaarde om thuis te kunnen genieten is dat je blij bent met je interieur! Daarom is het nu de tijd om eens kritisch rond te kijken. Welke muur kan wel een likje verf of nieuw behangetje gebruiken? Ben je nog tevreden over de inrichting? Soms kun je door je meubels te verschuiven al een heel ander interieur creëren! Check ook of je genoeg lampen in huis hebt; in dit donkere seizoen wil je binnen wel genoeg licht hebben. Maak de mini metamorfose van je woonkamer af door nieuwe planten in huis te brengen en de bank te voorzien van een aantal sierkussens en een behaaglijke plaid in warme kleuren. Hang eens wat nieuws aan de muur en richt de salontafel in met een dienblad of schaal vol mooie kaarsen en herfstige accessoires. Met weinig middelen maak je je huis extra knus en gezellig voor de herfst!

 

Warme hangplek voor de herfst

Met een hangstoel breng je de finishing touch aan voor een sfeervol huis. Een hangstoel is behalve een ultieme relaxplek een echte aanwinst voor je interieur. Doordat een hangstoel verticale ruimte inneemt, brengt het instant sfeer in je interieur. Een hangstoel ziet er speels uit en is een blikvanger in je woonkamer. Hiermee zul je heel wat bewonderende blikken oogsten! Kies voor een hangstoel in een frisse of warme kleur, met opvallend dessin of juist voor een neutraal wit, ecru of zwart exemplaar. Een hangstoel in neutrale kleuren is een ideale basis om je hangplek helemaal naar wens te stylen. Laat je inspireren door het seizoen, de laatste woontrends of volg gewoon je eigen woonstijl. Met bijpassende sierkussens krijgt je hangstoel al meteen de look die je zoekt. Een mooie staande lamp bij je hangstoel kleedt je hangplek sfeervol aan en voorziet in voldoende licht om bij te lezen. Onder de hangstoel leg je een hip rond kleedje, zodat je niet met je voeten op de koude vloer komt. Al deze accessoires bieden je de mogelijkheid om je hangstoel helemaal naar wens aan te kleden. Zo maak je van je hangstoel een sfeervolle hangplek voor de herfst!