Logosmall
Blog over Hangstoelen & Zithangmatten

Nooit meer te druk

  • Geplaatst op
  • Door Marielle Blokzijl
Nooit meer te druk

Wanneer heb je voor het laatst eens helemaal niets gedaan? Waarschijnlijk denk je meteen: maar daar heb ik helemaal geen tijd voor. En daar zit hem precies de kneep. Want zoals het boeddhistische gezegde luidt: ‘Mediteer twintig minuten per dag, behalve als je het te druk hebt. In dat geval: mediteer een uur’. Oftewel: je bent zo druk als jij je maakt. Met mediteren kun je juist tijd winnen omdat je veel helderder kunt denken. En met tien minuutjes per dag bereik je al resultaat! Dat past toch wel in elke agenda…?

Hippe kinder hangstoel met dierenprint

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle Blokzijl
  • Geplaatst in hangstoel, kinderen
Hippe kinder hangstoel met dierenprint

Heerlijk schommelen, spelen, zwieren en zwaaien. En dat in een zachte hangstoel met vrolijke dierenprint, inclusief staart! De Hangover Mini met zebra strepen of giraffe vlekken tovert gegarandeerd een lach op elk gezicht en is een geweldig cadeau voor je kleintje.

Wooninspiratie: interieurtrends voor 2018

Wooninspiratie: interieurtrends voor 2018

Oktober woonmaand is weer ten einde. Tijd om de balans op te maken! Wat zijn de belangrijkste trends voor ons interieur het komend seizoen, welke kleuren zijn van nu en wat is er nieuw? Laat je inspireren door de interieurtrends van 2018 en maak je woonkamer helemaal klaar voor de herfst en winter!

Breng sfeer in huis met een hangstoel

Breng sfeer in huis met een hangstoel

De laatste nazomerdagen zijn bijna voorbij en het wordt alweer vroeg donker. Heb jij ook je terras al aangeveegd en de tuinmeubels opgeruimd? Dan is het tijd om het binnen extra gezellig te maken! Met een hangstoel breng je instant sfeer in huis.

Een kinderhangstoel is leuk, mooi én gezond!

Een kinderhangstoel is leuk, mooi én gezond!

Kinderen zijn dol op speelgoed. Maar soms wil je ze iets geven dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook iets bijdraagt aan hun ontwikkeling. En het zou mooi zijn als het speelgoed een poosje meegaat. Een kinderhangstoel is leuk om mee te spelen, is goed voor de ontwikkeling, fleurt de (kinder)kamer op en is duurzaam!